30.000 euro mijlpaal behaald. Lees hier hoe

Door alle acties, giften, de benefietavonden en een onverwachte grote donatie kunnen we melden dat we nu ruimschoots 30.000 euro hebben ingezameld. Een prachtige mijlpaal en nog belangrijker, Danilo heeft zijn nieuwe Innowalk

De Danilo Foundation blijft natuurlijk in beweging en nieuwe doelen worden gesteld en acties georganiseerd. Hierover binnenkort meer. Dank voor jullie hulp bij het halen van dit eerste doel. Samen zijn we in beweging gekomen voor Danilo en het smaakt naar meer !

Hieronder vertellen we je hoe we deze mijlpaal samen bereikt hebben:

Januari 2020; een enthousiast team start de crowdfunding om 30.000 euro in te zamelen. Doel is de aanschaf van een nieuwe Innowalk voor Danilo om hem zodoende in beweging te brengen, zijn conditie op peil te houden en zijn afweersysteem te vergroten.  Ons thema past als een jas.    Bewegen doet Bewegen.

In de maanden daarna diverse acties zoals training marathon Barcelona, de paasmokken verkoop, vlijtige liesjes voor Moederdag,  klimmen op Vaderdag,  waterpoloballetjes voor de zomer en 2 zeer succesvolle benefietavonden bij AvaTarZ. Mooie opbrengsten aangevuld door vele spontane donaties door bekende en onbekende gevers.

De organisatie kreeg meer vorm, de Danilo Foundation werd geboren, de website kreeg een Ideal betaalknop, Olympische helden gaven steun en via Sociale Media veel aandacht voor ons doel en acties. De teller van de opbrengsten stond niet stil !

September 2020; Door alle acties, giften, de benefietavonden en een onverwachte grote donatie kunnen we melden dat we nu ruimschoots 30.000 euro hebben ingezameld. Een prachtige mijlpaal en nog belangrijker, Danilo heeft zijn nieuwe Innowalk

Om dit mooie moment te vieren zal Ivana een overheerlijke feesttaart maken en deze verloten op facebook.

De Danilo Foundation blijft natuurlijk in beweging en nieuwe doelen worden gesteld en nieuwe acties georganiseerd. We blijven ons bewegen.

Dank voor jullie hulp bij het behalen van dit eerste doel. Samen zijn we in beweging gekomen voor Danilo en samen bewegen we verder!