Hans en Barcelona 2.0

Kennen jullie het verhaal van die man die een marathon zou lopen in Barcelona? Nou.... ik kan je vertellen: “die marathon ging niet door”..... Het begon in China. Toen eind 2019 in China een virus werd geconstateerd, dachten we allemaal het is een ‘ver van mijn bedshow’. De training voor mijn 6e marathon begon in december en ik had nooit verwacht dat COVID-19, zoals het virus inmiddels heet, roet in het eten zou gaan gooien.

Daniloinbeweging.nl

Het was mijn bedoeling om het lopen van de marathon te verbinden aan de crowdfundactie voor een innowalk voor Danilo. Sinds de start van de crowdfundactie Danilo in beweging is er al een mooi bedrag opgehaald en de teller staat inmiddels op ruim € 4.250,--. Dit is mede te danken aan giften van jullie. Vele ‘loopmaatjes’ hebben meegelopen tijdens mijn lange duurlopen. De duurlopen werden wekelijks afgesloten met een lekkere lunch........ Een enorm dank je wel, zeggen Willy en Ivana.

Innowalk

Het project voor Danilo lijkt dankzij het virus even te stagneren, omdat de mooie bedachte acties voorlopig niet kunnen worden uitgevoerd. Ook voor hem is het deze weken spannend, aangezien elk virus wat bij hem komt van invloed kan zijn op zijn gezondheid. Dat is natuurlijk erg vervelend..... Een van de maatregelen is dat er thuis een sluis is aangelegd waar de mensen die hem verzorgen zich moeten omkleden in verband met mogelijke besmetting.

Welke acties zijn in voorbereiding?

Ik kan jullie mededelen dat er een aantal leuke acties gepland staan, zoals een pubquiz, maar ook een run-bike-eat marathon vanuit het café Sprakel in Lonneker. De voorbereidingen zijn in volle gang en we proberen een mooie combinatie te maken met korfbalvereniging DOSWK. Bij deze club korfbalt Willy, de vader van Danilo.

Meer informatie

Mochten jullie willen weten wat er allemaal op de planning staat voor het project “daniloinbeweging”, dan verwijs ik je naar de website (www.daniloinbeweging.nl) en Facebookpagina.

Barcelona 2.0

Oh ja..... mijn training voor Barcelona begint in augustus opnieuw, want op 25 oktober sta ik (hopelijk) wel aan de start op de Ramblas. En ik probeer weer mooie acties (lange afstandsloop met met lunch....) te bedenken voor het ‘goede doel’….

Namens Danilo, Ivana, Willy en mijzelf zeg ik alvast dank voor jullie ondersteuning.

Blijf gezond en tot snel! Groet, Hans Beumers